Szeretne minél több emberhez eljutni, de nincs ideje saját sajtóközleményt írni? Szakmai PR-cikket szeretne megjelentetni, ahol a téma közérthető bemutatásához nem elég, ha lendületes és gördülékeny a szöveg, a megfelelő szakmai háttérismeretekre is szükség van? Van már saját honlapja, de szeretne rajta értékesebb, az ügyfeleket is vonzó tartalmat elhelyezni? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor jó helyen kopogtat!

KIK VAGYUNK?

Több mint tizennégy éve foglalkozunk on-line tartalomgyártással az egészségügyi és orvosi szolgáltatásokhoz köthető területeken.

2005-2009 között mi üzemeltettük az Origo hírportál Egészség rovatát, az utóbbi években pedig több egészségügyi intézmény és szolgáltatás honlapját, ill. ezek szöveges tartalmait készítettük el.

Az egészségügyi hírgyártásban és az orvosi, egészségügyi honlapok szövegírásában szerzett eddigi tapasztalataink alapján olyan sajtóközleményt, PR cikket vagy honlapszöveget fogunk Önnek írni, amellyel elégedett lesz. Az elkészült anyagokra garanciát adunk: bármilyen kérése merülne fel, a leadást követően az Ön visszajelzései alapján módosítjuk az elkészült szövegeket.

Szövegírás

SZAKMAI
HITELESSÉG

Amit biztosítunk: évtizedes újságírói tapasztalat, számos referencia, nagy gyakorlat orvosokkal való együttműködésben, felsőfokú biológiai végzettség

SZÖVEGÍRÁS – PROFESSZIONÁLISAN

Egy egészségügyi vagy orvosi szolgáltatás népszerűsítésekor nem elég, ha izgalmasan megírt és egyben keresőoptimalizált is egy szöveg, a benne szereplő információknak szakmailag is pontosnak kell lennie.

Honlapszöveg

Honlapszövegírás

Az elmúlt néhány évben több mint tíz egészségügyi és tudományos tematikájú honlapot készítettünk. Egyaránt írtunk a méhnyakrák jelenleg elérhető legmodernebb szűrővizsgálatáról, a Down-kór jelenleg elérhető legpontosabb szűrővizsgálatáról, a preimplantációs genetikai vizsgálatokról, vagy éppen a női inkontinencia és a hüvelyszárazság fájdalommentes lézeres kezeléséről.

PR cikk írás

PR cikk írás

Évek óta írunk PR cikkeket is orvosi és egészségügyi, esetenként pedig informatikai témákban, amelyek az Origón, a Házipatikán és a Daganatok.hu-n jelentek meg. A cikk témáját és fő üzeneteit személyes találkozón vagy e-mailben egyeztetjük, és a kapott háttéranyagok vagy az online elérhető szakmai forrásanyagok alapján a megbeszélt határidőre készítjük el a cikket.

Sajtóközlemény írás

Sajtóközlemények írása

Egyaránt vállaljuk eseménybeharangozók, eseménybeszámolók és bármilyen újdonságról, céges aktualitásról szóló sajtóközlemény megírását, amilyen például egy új orvosi eszköz vagy szolgáltatás bevezetése. Szövegírónk több éves újságírói tapasztalattal is rendelkezik, így olyan sajtóközleményt fog írni, ami informatív, ezért képes megragadni az újságírók figyelmét.

NÉHÁNY REFERENCIA

Milyen célzott daganatellenes kezelésekben részesülhet ma egy magyar rákbeteg?
Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika, Házipatika.com
Hazánk egyik legmodernebb magzati diagnosztikai központja
Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum, Házipatika.com
Vény nélküli, hatékony megoldás a citosztatikus kezelések által okozott szájnyálkahártya-gyulladás kezelésére
Pharmacenter Hungary, Daganatok.hu
A citológia nem elég – a méhnyakrák szűrése csak a HPV vírus szűrésével lehet teljes
Medserv Kft., Daganatok.hu

MIÉRT PONT MI?

Elsősorban a megbízhatóság és a szakmailag is színvonalas szövegek miatt. A megbeszélt határidők pontos betartásával, piacképes áron írunk olyan szöveget, amely az Ön igényeinek mindenben megfelel. Honlapszövegek esetén a releváns kulcsszavak kellően gyakori használatára is kiemelten figyelünk: keresőoptimalizált szöveget adunk át, amelynek a Google keresőben elfoglalt helyezése soha nem a szöveg minőségén fog múlni.

Miért minket válasszon?